آموزش حل پازل در مینی گیم جدید همسترکامبت (سه‌شنبه ۲ مرداد ۱۴۰۳) کدمورس جدید همستر کامبت (سه‌شنبه ۲ مرداد ۱۴۰۳) + آموزش بحران کاهش اکسیژن آب اقیانوس‌ها و خطری که حیات زمین را تهدید می‌کند وعده ایلان ماسک برای به کارگرفتن ربات‌های تسلا از سال ۲۰۲۵ آیا گلکسی رینگ با گوشی‌هایی غیر از سامسونگ هم سازگار است؟ کمبو کارت‌های امروز همستر کامبت (دوشنبه ۱ مرداد) کارت‌های دومیلیونی امروز راکی ربیت (دوشنبه، یکم مرداد ۱۴۰۳) ۱۱  اتاق فرار در  مشهد | درباره نوع جدیدی از بازی‌های گروهی که  در  میان نوجوانان و  جوانان مخاطب زیادی پیدا کرده است رمز کیف پول امروز راکی ربیت (یکشنبه ۳۱ تیر ۱۴۰۳) راهنمای حل پازل در مینی گیم جدید همسترکامبت (دوشنبه ۱ مرداد ۱۴۰۳) کدمورس جدید همستر کامبت (دوشنبه ۱ مرداد ۱۴۰۳) + آموزش کمبو کارت‌های امروز همستر کامبت (یکشنبه ۳۱ تیر) کارت‌های امروز راکی ربیت، یکشنبه ۳۱ تیر چگونه شکستن قفل گوشی عامل تیراندازی به ترامپ فقط ۴۰ دقیقه زمان برد؟ کدمورس جدید همستر کامبت (یکشنبه ۳۱ تیر) + آموزش راهنمای حل پازل در مینی گیم جدید همسترکامبت (یکشنبه ۳۱ تیر) کمبو کارت‌های امروز همستر کامبت (شنبه ۳۰ تیر) همه‌چیز درباره بازی تلگرامی «راکی ربیت» Rocky Rabbit + آموزش دریافت سکه بیشتر راهنمای حل پازل در مینی گیم جدید همسترکامبت کدمورس جدید همستر کامبت (شنبه ۳۰ تیر) + آموزش عامل اختلال گسترده در سیستم‌های رایانه‌ای جهان مشخص شد
سرخط خبرها

روش جدید محققان گوگل برای سنجش ضربان قلب با هدفون

  • کد خبر: ۱۹۱۴۷۸
  • ۰۷ آبان ۱۴۰۲ - ۱۸:۴۷
روش جدید محققان گوگل برای سنجش ضربان قلب با هدفون
محققان گوگل می‌گویند که با یک روزرسانی نرم افزاری از هدفون‌های حذف نویز موجود برای سنجش ضربان قلب استفاده کرده‌اند.

شهرآرانیوز - پایش ضربان قلب در گجت‌های هوشمند (مانند ساعت‌های هوشمند یا هدفون‌های بی‌سیم) تا حدی به فتوپلتیسموگرافی (PPG) وابسته است که از پالس‌های نور برای اندازه‌گیری فعالیت خون استفاده می‌کند. این روش درکل خوب کار می‌کند، اما محدودیت‌هایی هم دارد. دانشمندان گوگل در تحقیقات جدیدشان، روش متفاوتی به نام آدیوپلتیسموگرافی (APG) را امتحان کرده‌اند که از اولتراسوند برای اندازه‌گیری ضربان قلب استفاده می‌کند. آن‌ها این کار را با هدفون‌های حذف نویز فعال (ANC) و به‌روزرسانی نرم‌افزاری انجام دادند.

این ترفند با پرتاب سیگنال اولتراسوند با شدت کم از داخل کانال گوش کار می‌کند. در این روش از میکروفون کوچکی استفاده می‌شود که به ANC کمک می‌کند آشفتگی‌های سطح پوست حین پمپاژ خون را تشخیص دهد. این تکنیک حتی با داشتن مانع در گوش، اندازه کانال گوش متفاوت یا رنگ پوست تیره‌تر هم کار می‌کند. کم‌شدن دقت سنجش ضربان قلب در افراد با رنگ پوست تیره‌ یا خالکوبی مشکلی همیشگی در ساعت‌های هوشمند و سایر ابزار‌های پوشیدنی بوده است.

محققان گوگل همچنین دریافتند که روش اولتراسوند هنگام پخش موسیقی به خوبی کار می‌کند، اما گفتند که در محیط‌های پر سر و صدا و هنگام حرکت بدن دارای مشکلاتی است. با این حال، آن‌ها دریافتند که می‌توانند با استفاده از فرکانس‌های متعدد و تشخیص دقیق‌ترین سیگنال در میان آن‌ها، بر مشکل حرکت غلبه کنند.

محققان در آزمایش‌هایشان علاوه بر هدفون‌های تجاری موجود، از نمونه‌های اولیه ساخته‌شده هم استفاده کردند. مطالعه آن‌ها با ۱۵۳ شرکت‌کننده انجام شد. میانگین میزان خطای ضربان قلب و تغییرات ضربان قلب در این آزمایش به ترتیب ۳.۲۱ درصد و ۲.۷۰ درصد بود.

هدفون‌های پایش ضربان قلب پیش از این هم وجود داشته‌اند، اما آن‌ها از روش PPG استفاده می‌کنند که به حرکات شدید بسیار حساس هستند.

به خاطر داشته باشید که این فقط یک مطالعه است و به این معنی نیست که گوگل قصد دارد هدفون‌هایی را منتشر کند که این کار را انجام می‌دهند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->